[vc_carousel posts_query=“size:7|order_by:date layout=“title,image,text“ link_target=“_self“ speed=“5000″ mode=“horizontal“ slides_per_view=“3″ thumb_size=“640*480″ el_class=“hero-carousel“ wrap=“yes“]

Bezmasý perkelet Hlavní jídla

  Ne vždy je nutné pro přípravu dobrého jídla použít maso. Stačí jen stejný postup, dobré koření a lehce chuťově ošálíte i masožravce :-)) 


Domácí lučina Různé nápady z kuchyně

Jako dítě jsem nejedla nic, co se podobalo tvarohu či hustému jogurtu.... naštěstí čím jsem starší, tím více si v mléčných výrobcích libuji a po narození dcery jsem přišla na chuť i Lučině a postupně její obliba u mne stoupala .... a když jsem objevila, že lze udělat Lučina doma, dostala jsem se na vrchol mé vášně k této pochoutce.... 


Jogurtový koláč s ovocem Moučníky

Také vám občas lehce projde jogurt, šlehačka či podobný mléčný výrobek?? Pokud je to opravdu jen o pár dní, nemusíte hned vyhazovat... ono datum na výrobku je prý minimální datum trvanlivosti... a když otevřete a ochutnáte, zjistíte, že většinou tomu nic není....  a pokud vám takhle prochází víc věcí najednou, které nestíháte sníst, mám tu tip na dobrý a rychlý koláč.... 


Smrskni se Šperky

Smršťovací fólie není pro mne novinka – když byla Nika malá, užily jsme si s ní spoustu legrace, později si Nika vyráběla přívěšek na mobil… ale k myšlence využít ji...

Celý článek


Komentáře