Návod na výrobu jednoduchého jehelníčku pro vás připravila Iveta Hochmanová a navíc přidá i tip na pouzdro na nůžky.... |
Mladé cuketky jsou skvělé na restování - a pro masožravé samozřejmě přidáváme i kuřecí maso 🙂 |
V zářijovém čísle časopisu Aromaterapie vyšel článek, ve kterém mne moc pěkně vyzpovídala paní Jana Chrástecká . Časopis si můžete přečíst kompetně v pdf – článek je na str.8. Pro...
Celý článek
Bramborová roláda je něco mezi bramborovým knedlíkem a bramborovou plackou... |
Myslím si, že mnoho lidí tuhle "celkem nudnou" zeleninu nejí jen pro její barvu a konzistenci... a nebo možná proto, že ho ještě neochutnali dobře připravený.... tady je můj způsob přípravy špenátu. |
5.9.2012 Dnes jsme s Nikou, jako správné sběratelky, navštívily Výstavu panenek a myslím, že pokud najdete do neděle čas, tak se stojí za to se vypravit na výstavu podívat :-)) |
Komentáře