Na jaře jsem pro vás chystala nový návod na kaleidoskop... a tak nějak shodou všech okolností nikdy nedodělala... a tak jsem si řekla, že zkusím dokončení nechat na vás.... |
Kdybyste mi před deseti lety řekli, že si jednou si bude moje dcera pochutnávat na brokolici , asi bych se od srdce zasmála… ale člověk míní a příroda – resp. chutě...
Celý článek
Jednoduchá večeře nebo rychlé občerstvení pro nečekanou návštěvu – třeba k vínu :-)) Budete potřebovat listové těsto – nejlépe již vyválené, ušetří vám to spoustu práce, protože je vyválené v...
Celý článek
Pro někoho možná stará známá, pro někoho novinka …. seznamte se – QUINOA.. Jedná se o semena rostliny chenopodium quinoa. Potkáte se i s českým názvem – merlík čilský. Vzhledem připomíná obilovinu, ve skutečnosti...
Celý článek
Varianta ke klasické strouhance. Je mnohem křupavější a nenasaje tolik tuku při smažení. |
Nedávno jsem v jednom z receptů vyfotila náš nový gril a dostala jsem několik dotazů a tak jsem si řekla, že to shrnu do článku…. Co se grilování týče, uznávám, že asi...
Celý článek