Říká se, že existuje jen málo lidí, kteří mají k dršťkové polévce neutrální vztah… všichni ostatní se dělí do dvou skupin – na ty, kteří ji milují a ty, kteří...
Celý článek
O technice puntíkování či tečkování jsem vám již psala, nyní bych se chtěla trošku více rozepsat o dekoraci zrcadla. Zrcadlo se širokým černým rámem jsem koupila v IKEA. Pokud máte...
Celý článek
Zkuste odlehčit svůj jídelníček a vyzkoušejte 100% vegan recept. Garantuji vám, že si pochutnáte. Budete potřebovat – lilek, celozrnné bezvaječné lasagne, sojový sýr, rajčatové pyré, cibuli, česnek, koření, sůl a...
Celý článek
Varianta na klasický jablkový štrůdl – navíc ve vegan verzi – ale samozřejmě si jej můžete zkusit udělat všichni 🙂 Byť jsem měla již rozválené listové těsto, tak jsem jej...
Celý článek
Natočila jsem pro vás v Loskutákovi příspěvek o tečkování – inspirovali mne původní obyvatelé Austrálie – tzv. aboridžinci – jejichž obrazy jsou plné malých teček a bodů, protože věří, že...
Celý článek
Zjistila jsem, že mi dělá dobře úplně vynechávat ve stravě živočišné bílkoviny a tudíž se budu snažit připravovat pokrmy ve vegan verzi. Tak jako tato směs, která trochu evokuje jídla...
Celý článek