Už jako dítě jsem měla ráda jídla s překvapením a taky syrečky... jediné co jsem na nich ráda neměla byl jejich odér.... o to víc mne překvapilo, když jsem si je koupila za účelem výroby jednoho "překvapení". |
Pokud čekáte zaručený recept na originální sušenky, pak vás zklamu.... na těchto sušenkách si můžete lehce vylámat zoubek :-)) |
Návod na výrobu jednoduchého jehelníčku pro vás připravila Iveta Hochmanová a navíc přidá i tip na pouzdro na nůžky.... |
Mladé cuketky jsou skvělé na restování - a pro masožravé samozřejmě přidáváme i kuřecí maso 🙂 |
V zářijovém čísle časopisu Aromaterapie vyšel článek, ve kterém mne moc pěkně vyzpovídala paní Jana Chrástecká . Časopis si můžete přečíst kompetně v pdf – článek je na str.8. Pro...
Celý článek
Bramborová roláda je něco mezi bramborovým knedlíkem a bramborovou plackou... |
Komentáře