Skvělý návod na tradiční výrobu mýdla pro vás připravila Pavla Cigánková . Takže pokud vás už nebaví používat jen hotovou mýdlovou hmotu, tak se do toho můžete pustit 🙂 Hydroxid...
Celý článek
Už dávno vím, že svět je malý, Česko je takový rybníček a České Budějovice malá louže… ve které si tak všichni plaveme sem a tam… přesto mne někdy překvapí, že...
Celý článek
Dlouho jsem nepekla a tak jsem se rozhodla, že to dnes změním…. ale protože se snažím trošku lépe stravovat, bylo jasné, že budu muset zkusit péci z celozrnných mouk. Což...
Celý článek
Bulgurové placičky dělám celkem často, ale tentokrát jsem v lednici objevila ještě cuketu a napadlo mne to dát dohromady…. Bulgur si uvařte podle návodu na obalu nebo o tom píši...
Celý článek
Brambory, které mohou být samostatným jídlem nebo přílohou – to záleží jen na vás…. Nové brambory umyjte a uvařte ve slupce v osolené vodě do poloměkka – cca 15 minut....
Celý článek