Kromě toho, že jsem přesedlala na rostlinnou stravu, tak se snažím vůbec nepoužívat bílou mouku a minimalizovat lepek… a tudíž jsem musela přepracovat recept na skvělé rohlíky, které jsem vždy...
Celý článek
aneb … proč se večer do ničeho necpat…. proč alespoň občas respektovat návody…. proč se někdy prostě nedaří… proč se z toho nehroutit 🙂 Valentýna nijak moc neslavíme, protože rádi...
Celý článek
Při přechodu na rostlinnou stravu jsem se nejvíc bála, že mi budou chybět sýry… protože já milovala sýrové omáčky apod. Naštěstí i ve veganském světě existuje spousta skvělých receptů, jak...
Celý článek
O tomto koření jsem do nedávna věděla jen to, že existuje. A jsem moc ráda, že jsem kardamom objevila, protože mi opravdu chutná. Začalo to BIO ájurvédským čajem, který jsem...
Celý článek
Poslední loučení s Thajskem, zemí, která se mi nesmazatelně zapsala do srdce a část mé duše zůstává tam, v teple, pohodě a klidu. S lidmi, kteří jsou pokorní a mají své dobré duchy. Budeme se mi stýskat po ovoci, které chutná sladce a jídle, které i v té nejskromnější verzi je výborné. O jídle a ovoci pro vás ještě připravuji samostatné články. |
Po bezpečném přistání v Bangkoku jsme stáli před otázkou jak se dopravit na místo naší poslední noci v Bangkoku. Tentokrát jsme vybrali hotel v moderní části Bangkoku – Silom. |