Špízy jsou skvělá varianta jídla, pokud chcete grilovat a zároveň jíst zdravě a rostlinně. Na špejli můžete napíchat libovolnou zeleninu, já jsem tentokrát zvolila malou cuketku, červenou papriku a cibuli....
Celý článek
Originální triko k narozeninám a navíc vlastnoručně dělané je téměř vždy trefný dárek, obzvláště pokud charakterizuje obdarovaného nebo souzní s tím, co člověk dělá a má rád. Třeba jako jsem...
Celý článek
Když jsem jedla ještě „normálně“, tak se mi luštěniny objevili na talíři tak maximálně dvakrát do roka… Dnes minimálně dvakrát do týdne. Jedním z nejoblíbenějších je červená čočka. Aby se...
Celý článek
Vymyslet název receptu je fakt těžký a protože stále vařím prostě stylem co mne napadne, je to pro mne těžší než to jídlo uvařit…. Koupila jsem brokolici a původně jsem...
Celý článek
Před vánocemi 2013 vyšel časopis Apetit, do kterého jsem měla tu čest dělat perníčky a od té doby mám občas pocit, že mne považujete za perníkářku 🙂 Chodí mi nabídky...
Celý článek
Další tip na dlouhé zimní večer aneb jak si vyrobit svícen, který vám bude připomínat oblíbená místa, oblíbené budovy…. Na výrobu budete potřebovat buď přímo fotku (pak nebudete muset laminovat)...
Celý článek