Nebojím se experimentovat a to ani v jídle a chutích. Tu odvahu jsem ale dostala až v poslední době, kdy jsem si vyzkoušela, že hodně věcí máme zakódovaných jen v...
Celý článek
Cheesecake je jeden z moučníků, který jsem měla ráda i dříve a tak to byla velká výzva. Klasický recept najdete tady. A v rostlinné verzi mi pomohl recept od výrobce...
Celý článek
Polymerové hmoty jsou úžasné v tom, že nabízí nespočet možností zpracování a tak vám mohu nabídnout další návod na vytvoření puntíkovaného květu. Budete potřebovat: Půl kostičky fialové, tři čtvrtiny bílé...
Celý článek
Mám ráda lidi. Upřímně. A pokud jsou to ještě navíc spřízněné duše, tak o to víc. A když se mi podaří během pár hodin či dní setkat s mnoha takovými, je...
Celý článek
Vytváření obrazů pomocí malých teček má svůj původ v Austrálii u místních domorodců. Zkuste to i vy. Je to jednoduché a velice uklidňující. Kromě obrazů můžete tečkovat na nejrůznější věci....
Celý článek
Když jsem v roce 2011 dostala od jedné firmy na vyzkoušení chia semínka, netušila jsem vlastně co s nimi – zkoušela jsem ledasco, ale tuhle jednoduchost – puding – jsem...
Celý článek