Znáte čirok? Já jej do nedávna neznala a přitom se jedná o skvělou obilovinu z čeledi lipnicovitých, která je přirozeně bezlepková a připravuje stejně jako rýže. Čirok je nejen dobrým zdrojem...
Celý článek
Když jsem poprvé vyrobila medvědy z ořechů, byla jsem nadšená jako malé dítě… a pak mi někdo říkal, že je zná už z dětství… já si je v dětství neužila...
Celý článek
Zelená zelenina a zelená luštěnina – to zní skoro jako veganské zaklínadlo. Ale nebojte, je to moc dobré jídlo a velice snadné a rychlé na přípravu. Základem je jako téměř...
Celý článek
Zcela náhodou se nám zlomila jedna z trubek u vysavače. Náhoda byla, že zrovna, když vysávala má dcera, která mi pak oznámila, že teď prostě nemůže vysávat 🙂 . Snažila...
Celý článek
Při vaření občas používám i sojové maso. Ne moc často, tak jednou do měsíce. Většinou ho připravuji přesně podle návodu, tj. uvařím v zeleninovém vývaru, poté vymačkám vodu, naložím do...
Celý článek
Nevím, jak to máte vy, ale mně prostě vadí, když pánové, kteří použijí naše WC nevrátí prkénko zpět dolů. Celkem mne překvapila bouřlivá diskuse na toto téma, která vznikla na...
Celý článek