Jednoduchý recept, překvapivá kombinace… |
Předem si uvařte brambory ve slupce – varný typ A – a po oloupání jich půlku promačkejte hranolkovačem přímo na plech. Osolte. Plech doporučuji vyložit pečícím papírem. |
|
Pangase rozmrazte a důkladně vyždímejte do utěrky, pokud necháte v rybě vodu, tak se vám v jídle „rozčvachtá“. Poklaďte rybu na brambory, osolte a posypte kořením – já použila oblíbené country koření, ale záleží na vás… | |
Potřete jemně tatarskou omáčkou. | |
Na rybu navrstvěte druhou půlku brambor, posolte, posypte kořením a přelijte 3 vejci rozmíchanými v 50ml smetany. | |
Zapékejte na 180st a když povrch chytne správnou barvu a vajíčka ztuhnou poklaďte plátky sýra a ještě chvilku nechejte zapéci. | |
Podávejte se zeleninovým salátem.
|
Komentáře