
Krásné dobré ráno…. to u mne začíná vždy publikováním nového vlogu a snídaní….
Tentokrát byla snídaně snadná – přivezla jsem si z Tábora od Simči štrúdlík.
Přihřála jsem si ho v toustovači a posnídala ho s doplňky stravy, které mám od firmy Nutercan a beru je každý den (když nezapomenu :-))
K obědu opět salátek… ty fermentované omáčky jsou fakt super a natolik mi zachutnaly, že jsem pro vás zařídila u firmy Fermato slevu 10% s kódem MONIKA10.
Celé dny v ateliéru pracuji na domečcích a špercích z FIMO hmoty. A tak jsem si na chvíli odpočinula u papírového tvoření.
Ptáček z big shotu za chvíli hotový.
A uklizený parapet 🙂
Pokračuji na zážitkovém deníku.
Už mám 160 stran.
Jedna rychlá večeře – žampiony a shitake houby v arašídové omáčce.
A poslední sklenička na celý měsíc, protože držím Suchej únor – tentokrát ještě snadněji než kdy jindy, protože mi přestalo chutnat víno a panáčka si dám opravdu občas a jen jednoho….