Nejjednodušší řezy, které zvládne i vaše dcera (když je zvládne ta moje :-)) |
Připravte si korpus (upečte nebo ještě jednoduššeji kupte hotový), mandarinkový kompot, šlehačku a nějakou nádobu s víčkem – třeba zavařovací sklenici apod. | ||
Z mandarinek upijte trošku šťávy (ale ne všechnu 🙂 a vyklopte je do nádobky a přilejte šlehačku. Nesladím a nic dalšího nepřidávám. V původním receptu byl i puding v prášku bez vaření OLÉ. Jednou jsem ho zapoměla přidat a zjistila jsem, že to jde také a navíc nám to víc chutnalo…. ale to nechám na vás. |
||
Asi tři minuty protřepávejte. | ||
Poté nalijte na korpus.
PS. Pokud na míchání použijete stejnou nádobu jako já, tak se třepáním naprosto vyplní, takže nejdříve otevřete víčko, vylijte část na korpus, poté otevřete a pomocí stěrky nalijte na korpus zbytek. |
||
Můžete a nemusíte posypat čokoládou, ale určitě musíte dát na min. hodinku vychladit a nechat ztuhnout krém. | ||
Lehoučký na výrobu i na snězení 🙂 |
Komentáře