Název zní poeticky, ale v podstatě je to všechno o základních jistotách – jíme, pijeme a umřeme….
Z jídla si opět pohraji s kapustičkami.
Já je prostě miluji a tentokrát k nim přidám ještě žampiony.
Radost mi tu dělá nádherná kytice z módní přehlídky a křtu kalendáře.
Zeleninové vietnamské bramboráky lze udělat i v horkovzdušce, ale ve výsledku je to na pánvičce lepší.
A moje oblíbená snídaně.
Když nevíte, kam dřív skočit, hodí se, že máte navařeno na pár dní dopředu.
A ohřáté to dostává další rozměr.
Také jsem konečně dodělala mátový likér aneb domácí zelenou. Mátu jsem měla naloženou ve vodce asi 10 dní.
Macerovat jsem ji dávala TADY.
Spolu s kdoulovými likéry je to vyloženě dámské pití. A zelenou jsem dostala díky přírodnímu barvivu pandan.
Domácí rýžová tortilla.
A rýžové „langoše“ – recept najdete ve vlogu.
Únava z práce a jídla zapříčinila, že jsme s Martinem nakonec na průvod světel nevyrazili…
A moc děkuji Monice Marků, která pro vás vše natočila a díky ní uvidíte, jak Víťa Marčík v Budějicích pořádal Průvod světel.
Tentokrát i s kočárem taženým koňmi.