Možná tuhle fintu znáte, ale pro ty z vás, kteří ještě stále smaží karbanátky a čevabčiči v oleji na pánvi mám pro vás tip. |
Karbanátky nebo čevapčiči připravte podle oblíbeného receptu. Vlhkýma rukama vymodelujte požadované tvary a naskládejte do pekáčku, který jste předtím vystlali pečícím papírem. Potřete olejem.
|
||
Na druhý plech dejte přílohu – například americké brambory – nám chutnají tyto od McCain. Ty olejem nepotírám, jen je vysypu na plech. Stejným způsobem dělám i hranolky apod. |
||
Obojí šoupněte do trouby a za půl hodinky můžete podávat oběd. Nejenže nemusíte stát u plotny, ale hlavně maso nebude nasáklé tukem… | ||
A pokud vám trochu toho tuku chybí, dejte ii k tomu tatarku a nemá to chybu :-)) |
Komentáře