Dnes vás naučím jak konzumovat jackfruit a pokusím se z jeho semen vypěstovat rostlinky…
Nejdřív bych ale ráda poděkovala za vaši podporu a doufám, že všem, kteří mne podpořili v březnu, přišel včera večer mail s bonusovým videem…
Je to sice skoro celovečerní film, ale doufám, že jim všechny návody udělají radost…. já si dnes radost udělala tím, že jsem si převlékla postel… je to sice blbost, ale je dobré se radovat i z blbostí 🙂
V ložnici vám ukáži i můj talířek, který jsem pomalovala vzory zentangle.
Poté vám představím jackfruit – neboli chlebovník… jednak jak ho jíst čerstvý, ale také jak využít nezralý naložený naslano v plechovce.
Tady je upravený jako trhané maso… a opravdu chutná skvěle.
A také se pokusím nechat klíčit jeho semena. A kouknu se, co dělá mango…
Poprvé jsem vyrazila v rovnátcích i ven 🙂 Opravdu jsou neviditelná.
Pozdravila jsem Šona a na hráli jsme pro vás mini lekci vietnamštiny znovu, protože včera jsem mu prý skákala do řeči a neřekli jsme české výrazy…
Jeden z artefaktů velikonočního hrkání… impozantní.
A odpoledne bylo v Budějicích krásně.
Můj malý nákup.
A den mi prozářil balíček od paní Evy z Brna, které mockrát děkuji…
Pokud tento článek čtete ve čtvrtek 8.4.2021, tak mi držte zase palce, od 7h jsem v nemocnici a podstoupím malou operaci.
Díky moc