Hodně receptů u mne vzniká náhodou a v téhle době, kdy chodím do obchodu opravdu sporadicky tak nejčastěji tak, že se snažím spotřebovat zásoby, které doma mám…. a tak vznikly tyhle placičky a byly úžasný… myslím, že v sezamu teď budu obalovat ledasco 🙂
A ještě pár tipů….
Uzené tofu a cizrnu mám doma téměř vždy….
Ten křupavý sezamový kabátek byl luxusní….
Tenhle krok opravdu nevynechávejte, myslím, že právě ten sezam z toho dělá skvělou věc…
Skvěle se hodí i do housky….
Usmažte si vždy jen tolik, kolik právě sníte. Zbytek hmoty vám v lednici vydrží až 3 dny a vždy si můžete udělat placičky čerstvé….
Dobrou chuť přeji… a dejte mi vědět, zda i vám chutná sezamový kabátek 🙂
Komentáře