Na pizze mám nejraději křupavé těsto…. pokud to máte stejně a chcete si pizzu, kterou nedojíte ohřát tak, aby těsto bylo stále křupavé, mám tu pro vás nápad….
Objednali jste si pizzu, nedojedli jí a druhý den si na ní chcete pochutnat???
Pokud jí dáte do mikrovlnky, tak se sice ohřeje, ale těsto nebude nic moc….. navíc ohřev v MT nic moc….
Ale pokud máte kontaktní gril, máte vyhráno…
Občas si připadám, že tenhle kontaktní gril TEFAL propaguji jako bych ho sama vyráběla a prodávala… nicméně opravdu je to v současnosti jeden z nejvyužívanějších přístrojů v naší kuchyni.
Aby se vám náplň nepřilepila na horní desku, překryjte pizzu kusem pečicího papíru.
A pak už stačí jen na pár minut zavřít….
No a pizza je jako právě dovezená kurýrem, okraje křupavoučké, stejně jako těsto pod náplní… samozřejmě, že tak můžete ohřívat i domácí pizzu…
.
A k pizze naše letní klasika – salát caprese – mozzarella, rajčata, oliv.olej, balzamico redukce, bazalka, sůl a pepř….