Varianta ke klasické strouhance. Je mnohem křupavější a nenasaje tolik tuku při smažení. |
Potřebujete kukuřičné lupínky – corn flakes – které namelete nebo jiným způsobem nadrtíte (třeba v sáčku pomocí paličky na maso). Ale robot je nejlepší, protože vám udělá jemnou drť s malým kousky. | ||
Udělejte si jí rovnou více, ať nemusíte vytahovat mixér často.
|
||
Použijte klasicky místo strouhanky. Smažte na oleji. | ||
Podávat můžete třeba se šťouchanými bramborami. | ||
Ty dělám tak, že brambory oloupu, nakrájíme na kostky, uvařím ve slané vodě doměkka. Sliji a nasypu do nich sušenou smaženou cibulku z Ikea a pokladu plátky másla. Zaklopím poklicí a nechám pár minut, aby se máslo rozpustilo. Poté rozšťouchám. Lze použít i vidličku. Podle chuti dosolím. |
||
A k tomu můžete podávat mrkvový salát. Máte-li kráječ na ananas , můžete podávat v misce přímo z ananasu. |
Komentáře