Každý rok pravidelně vařím na našem týdenním babinci v Opavě a každý rok se s vámi dělím o recepty a také o to, na kolik nás to vyšlo….
A ani tentokrát to nebude jinak. Ale klidně se podívejte, jak to bylo v roce 2023.
Nebo jak jsem vařila ještě na Zubří (předchůdce Opavy)
Celý týden se nesl v duchu Asie a cuket.
Recepty najdete ve vlogu.
Kromě vaření jsem i pekla.
Tenhle koláč je také z cukety.
Monika ze Slovenska přivezla tip na to, jak jinak podávat meloun.
Ze zbytků melounu jsme vyrobily skvělou marmeládu.
Slaný závin.
A cuketový krém.
Sushi nesmí chybět….
Ze zbytků na sushi můj nový objev….
Smažené „obálky“ z rýžového papíru s řasou s dobrotami, které zbyly ze sushi.
Fakt dobrota.
Další koláč.
Závitky, do kterých jsem zamotala mimo jiné zbytky z japonské restaurace.
Při přípravě dhalu jsem objevila skvělý otvírák na plechovky.
Tak na kolik myslíte, že vyšlo naše jídlo, které jsem vařila?? Odpověď najdete na konci vlogu.