Vlog 1035/24 – co a za kolik jsem vařila týden v Opavě Blog / Hlavní jídla / Moučníky / Různé nápady z kuchyně / Rychlé večeře / vegan / Vlog

Každý rok pravidelně vařím na našem týdenním babinci v Opavě a každý rok se s vámi dělím o recepty a také o to, na kolik nás to vyšlo….

A ani tentokrát to nebude jinak. Ale klidně se podívejte, jak to bylo v roce 2023.

Nebo jak jsem vařila ještě na Zubří (předchůdce Opavy)

Celý týden se nesl v duchu Asie a cuket.

Recepty najdete ve vlogu.

Kromě vaření jsem i pekla.

Tenhle koláč je také z cukety.

Monika ze Slovenska přivezla tip na to, jak jinak podávat meloun.

Ze zbytků melounu jsme vyrobily skvělou marmeládu.

Slaný závin.

A cuketový krém.

Sushi nesmí chybět….

Ze zbytků na sushi můj nový objev….

Smažené „obálky“ z rýžového papíru s řasou s dobrotami, které zbyly ze sushi.

Fakt dobrota.

Další koláč.

Závitky, do kterých jsem zamotala mimo jiné zbytky z japonské restaurace.

Při přípravě dhalu jsem objevila skvělý otvírák na plechovky.

Tak na kolik myslíte, že vyšlo naše jídlo, které jsem vařila?? Odpověď najdete na konci vlogu.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *