Vlog 1024/24 – prací papírky, rozhovor, sleva a soutěž Akce / Blog / Vlog

Dnes vás zvu na příjemný rozhovor se syny mé spolužačky a kamarádky Petry – Fandou, Pepou a Romanem Škrétovými – třemi bratry, kteří tvoří firmu Ecolino.cz

Kluci vám představí papírky – jak se dostaly do ČR, jakou mají ekologickou stopu a kolik prádla a v jaké teplotě s nimi vyperete a další zajímavosti o této novince na našem trhu

Prací papírky Ecolino používám už nějakou chvíli a musím říct, že jsem si na ně zvykla rychle a kluci mne mile překvapili svým přístupem k tomuto produktu.

O prací papírky jsem už na Instagramu dělala soutěž a byla úspěšná a tak jsme si připravili novou….

Tentokrát to bude soutěž o originální krabičku na papírky, kterou namaluji přesně v takových barvách, aby vám ladila do koupelny či tam, kde máte pračku….

Pokud si objednáte na e-shopu Ecolino papírky během července nebo srpna 2024 – a navíc využijete slevu 10% s kódem Monika10 – tak všechny z vás v září slosujeme a já se s výhercem poté domluvím.

A malý „drb“ nakonec – nejstaršího z bratrů – Romana – jste v roce 2004 mohli vidět v reklamě na Kofolu v hlavní roli. Prostě když ji miluješ, není co řešit. 🙂 Pamatujete na tuto reklamu???

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *