Tofu na pomerančích Hlavní jídla / Rychlé večeře / vegan

Při návštěvě Jindřichova Hradce, kam jsem vás pozvala včera nám Šon uvařil nebo vlastně zveganizoval tradiční asijský recept na kuře na pomerančích neboli oranžové kuře…

Šon a jeho rodina provozuji v Jindřichově Hradci restauraci Viet Ňam, ve které nám Šon jídlo uvařil.

Pokud se vám Šonovo vaření líbí, tak můžete kouknout i na jeho youtube kanál Šonoviny.tv

Použil jen pár surovin, které uvidíte ve videu a můžete nakoupit v jeho e-shopu či prodejně v Jindřichově Hradci v Klášterní ulici.

Bylo to vynikající a jak vidíte, díky veganství, Bóbik stále žije 🙂

Bylo to vynikající a určitě musím více používat tohle asijské tofu, je chuťově jiné než ty od Luntera apod.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *