Dvoudenní, předodjezdový vlog…. balím a balím a balím… a do toho občas něco jiného….
Šablony roztřízeny a srovnány do krabic, které jsem připravila včera.
Snídaně ze zbytků na mne nějak podezřele kouká 🙂
Ukáži vám jak na těstovinový salát.
Balení pokračuje.
Skoro hotovo. Jakmile je seznam víceméně vyškrtán, házím se do klidu. Proto miluji seznamy.
Tibi krystaly zamrazeny.
A protože Martin slaví prvního srpna narozeniny, tak bude třeba dortík.
Korpus upečen – recept najdete ve vlogu.
Druhý den kontrola v nemocnici – beru si s sebou zbytky od dortu a Kindle. Nakonec čekám skoro čtyři hodiny.
Naštěstí sedím v kavárně v parku naší nemocnice.
Čekání za to stálo. Mám dobré zprávy. Více ve vlogu.
K obědu si s Martinem dáváme ten těstovinový salát a k tomu karbanátky z mletého z Lidlu.
A večer degustujeme veganského tuňáka – jak dopadl??? Podívejte do vlogu.
Zítra nebo pozítří vás již vezmu s sebou na Sebuzín a nakrojíme dortík…