Nápad na razítkovanou samotvrdnoucí hmotu jsem dostala včera ve vlaku cestou z Prahy a musela to dnes hned zkusit….
Den ale začal snídaní – tentokrát kaše, ovoce a oříšky.
A pak jsem se pustila do experimentování se samotvrdnoucí hmotou a razítky.
Chvíli trvalo najít ten správný grif.
Správnou míru množství inkoustu.
A ještě vychytat schnutí….
Výsledky tudíž uvidíte až zítra… ale postup dnes… a dozvíte se co je to za zubaté kousky na kraji…
Ochutnala jsem kvašené červené zelí s řepou, které jsem dělala TADY.
Na chvíli jsem zaběhla do města…
Ale pak už jsem musela uklidit kuchyň…
upravit nehty
a šli jsme se Šonem vyrábět gyoza knedlíčky po vegansku…
Recept na ně najdete samostatně u mne na youtube kanálu už tento týden, jen to musím sestříhat…
Byla to opravdu velká dobrota a i Šon přiznal, že mu chutnala tahle nemasová verze mnohem více….
Krásný den přeji