Jak jsem včera slíbila, tak dnešní vlog je komplet o vaření a přípravě jídla…
Na dvě z nich jsem si připravila zkaramelizovanou cibulku.
Jedním z těch jídel byla miso polévka. Tu jsme vám s Martinem ukazovali i jak se vaří venku v přírodě a doma se vaří stejně.
A tady je má žampionová omáčka s grilovanou polentou. Na zkaramelizovanou cibulku čtvrtky žampionů, mrkev, česnek, orestovat, zeleninový vývar, zbytek salsy, lžička hořčice, sójová omáčka a zahuštěno rýžovou moukou. V omáčce prohřáté kukuřízky a k tomu grilovaná polenta.
Pro posílení zdraví a imunity jsme si s Martinem připravili KIMČI.
Také jsem dělala sushi – tedy tentokrát za ztížených podmínek – bez sushi rýže…
Pokud chcete vidět, jak sushi dělat pořádně, koukněte na
K sushi jsme si trošku netypicky dali zelené pivo – protože bylo sv.Patrika 🙂
A dnes mne čekalo to PET CT – zatím výsledky nevím, ale věřím, že to bude OK…
A po návratu z nemocnice to chtělo nasadit úsměv na tváře a také na talíř…
Smajlíci bez kapky oleje připravení v horkovzdušné fritéze.
Tak doufám, že jsem vám trošku rozvášnila chuťové buňky a zítra se těším opět na viděnou