Úterý bylo ve znamení pečení – chtěla jsem vše dopéct, slepit, nazdobit…. jakž takž se podařilo… a pár vychytávek jsem natočila i pro vás….
Prozradím vám, že na slepování lineckého nepotřebujete mazací nůž.
jak funguje cukrový rozvar
triky na vykrajování perníčků
Jak docílit, aby se leskly i bez vajíčka
Taky milujete studené saláty s něčím teplým navrch??
Na zavěšení těchto polic se nakonec nedostalo….
Proč dávám k tmavému těstu jedno světlé kolečko?
K večeři byla cizrna na paprice.
Došlo i na slepování a máčení kokosek v čokoládě… jsou luxusní. Recept vám zkusím dát už dnes na stránky.
Išlské také upečené, slepené a namočené.
Je výhoda mít balkon se stolečkem – krásně to tam ztuhlo…
Úžasné hodiny od firmy Steeldesign nakonec visí, ale byla to fuška je bezpečně zavěsit do sádroše, protože jsou těžké – kombinace kov a dřevo…. Je to ruční práce, jsem ráda, že jsem opět mohla podpořit šikovného českého řemeslníka.
A kolem půlnoci jsem se ještě pustila do perníčků… to jsem neměla dělat… ustřihla jsem si moc velkou dírku…. no tak pokračování zítra…
Krásný den přeje