Je to těsto na způsob pracen, ale odebrala jsem dvě věci, které v nich úplně nemusím – kakao a hřebíček 🙂 a myslím, že výsledek se povedl.
100 g rostlinného tuku či másla
125 g špaldové hladké mouky
60 g třtinového cukru
50 g mandlové mouky
půl lžičky skořice
na obalení domácí moučkový třtinový cukr
Vypracovat těsto, zabalit do fólie a minimálně přes noc nechat v lednici.
Plníme do formiček – jak jsem k těm mým přišla se dozvíte v adventním vlogu.
Vymažte nebo vystříkejte olejem,
Těsto si rozdělte na menší kousky, z každého udělejte v ruce kuličku a vtlačte ji do formičky.
Pečeme na 170 st do zezlátnutí těsta – cca 15-20 min.
Chvilku necháme vychladnout a pak vyklopíme a obalujeme v moučkovém třtinovém cukru.
Celý postup najdete v tomto videu.
Zabalíme a necháme pár dní odležet.
Ale i bez odležení jsou moc dobrá 🙂
Postup najdete v tomto videu a pokud se nechcete dívat na celé, tak po videem máte odkaz přímo na úsek s těmito srdíčky 🙂