aneb karbanátky trošku jinak :-)) |
Základ zůstává stejný – připravte si maso na karbanátky podle svého osvědčeného receptu… a pokud spěcháte a nebo nemáte osvědčený recept, můžete sáhnout i po připravené sekané… přiznám se, že tak často dělám i já…. chuťově nám vyhovuje připravené mleté maso na sekanou z Globusu.
Dále si uvařte několik vajec natvrdo. Na celou vaničku sekané jich potřebujete pět (tj. vznikne deset polokoulí). |
||
Na plech vystlaný pečicím papírem udělejte nejdříve vhlkýma rukama placičky, na ně dejte půlky vajec a přiklopte další placičkou a prsty obě placičky spojte. Stále pracujte s rukama namočenýma do studené vody, maso se vám na ně nebude lepit… | ||
Na závěr můžete potřít olejem do kterého dávám trošku grilovacího koření. | ||
Pečeme na 180st cca 30 minut. Takhle krásně by měly zezlátnout… | ||
A šup na talíř… spolu s novými brambory a kouskem másla rychlá večeře nebo oběd… samozřejmě doplňte zeleninou … to jsem pro fotku nestíhala, rodina už opět od stolu volala, zda už jsem dofotila :-)) |
Komentáře