|
|
Kuřecí řízky nakrájené na menší kusy naložte v podmáslí, do kterého rozmíchejte koření dle vaší chuti…. pokud máte rádi pálivé, můžete dát trošku chilli i do této směsi. |
|
|
Nechejte min. 3 hodiny naložené a poté si připravte dva talíře s hladkou moukou, do které opět zamíchejte koření – pokud máte rádi pálivé, tak tady nešetřete…. |
|
|
Řízečky vyjměte z podmáslí, obalte v mouce s kořením, poté opět vraťte do podmáslí a znovu obalte v druhém talíři s moukou a kořením…. nejlepší je to rukama, ale pokud nejste „matlací“ typ jako já, lze to zvládnout i pomocí dvou vidliček. |
|
|
Smažte v oleji a po opečení odkládejte na papírové ubrousky, které odsají přebytečný tuk. |
|
|
Jsou výborné samotné, s pečivem, br.kaší, hranolkami nebo třeba zelným salátem.… |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|