Roládky můžete udělat i z kuřecího nebo krůtího masa, já jsem ale natrefila v Globusu na skvělé tenké hovězí plátky a díky pomalému hrnci jsem připravila skvělé závitky. |
Připravte si naklepané plátky masa. Z rozmíchaných vajíček si na pánvi připravte omeletu. | ||
Osolené a opepřené plátky masa potřete plnotučnou hořčicí , položte vaječnou omeletku a plátek šunky. | ||
Zarolujte – můžete spíchnout párátkem, ale já jsem dala natěsno do hrnce spojem dolů. | ||
Na dno pomalého hrnce jsem nasypala osmaženou cibulku. Kromě hovězích rolek jsem ještě do hrnce naskládala šunkové závitky plněné mletým hovězím masem. Zvrchu jsem rolky posypala kořením gyros, podlila trochou vody. Pak stačí přiklopit a nechat šest hodin pomalit…
Pokud nemáte pomalý hrnec, můžete využít papiňák či dusit v pekáčku v troubě. |
||
Jakmile jsou rolky měkké, můžete zahustit tmavou hotovou jíškou nebo smetanou. Záleží na vás. Podávejte s rýží nebo s gnocchi. |
Komentáře