Maso pod křupavou peřinou Hlavní jídla
   Jednoduchý recept na přípravu masa s jedinečnou krustou… lze připravit z jakéhokoli bílého masa… 
   Na krustičku si připravte strouhaný tvrdý sýr a sáček chipsů.
     Sáček na několika místech propíchněte a pak rozválejte válečkem. 
     Po rozdrcení vysypte brambůrky do misky (peníze jsem v sáčku bohužel žádné nenašla :-)) a smíchejte se strouhaným sýrem.
     Pekáček vyložte pečícím papírem a naskládejte  pangasia. Rybu je nutné po rozmrazení dobře vysušit v utěrce (nejlépe papírové), pokud to neuděláte, bude maso „rozblemcané“. Pokud budete připravovat kuřecí nebo krůtí maso, nařezejte jej na tenké plátky a případně ještě naklepejte. Maso jemně osolte a opepřete.
   Pokryjte směsí.
     Zapékejte v troubě na 180st cca 30 minut. Doba záleží na použitém mase. Pangasias je hotový už za 20 minut…. u kuřecího masa se doba pohybuje mezi 30-45min. 
     A hotovo. Podávejte se zeleninovým salátem, bramborem nebo s bramborovou kaší. 

 

Komentáře