Rychlá večeře nebo oběd… jako přílohu lze použít gnocchi nebo halušky… |
Připravte si dušené zelí, každý ho dělá trošku jinak… já připravuji z kysaného zelí, které propláchnu, dám do woku, zaliju trochou vody a vařím do měkka. Poté ochutnám, dle chuti dosolím/dokyselím, přidám kmín, cibulku usmaženou do zlatova a zahustím lžící mouky rozmíchané v troše vody. Povařím dalších cca 10 minut. | |
Mezi tím si připravím slaninu a pikantní klobásku – obé nakrájím. | |
Osmahnu na pánvi a přidám k zelí, zamíchám a chvíli povařím spolu, aby se chutě spojily… | |
Gnocchi uvařím dle návodu. Pokud připravuji s haluškami, tak je také zamíchám do zelí a klobásek, gnocchi podávám zvlášť. | |
Dobrou chuť. |
Komentáře