Salát, který mne naučil můj kamarád Robin, lepší jsem od té doby nejedla… |
Celé tajemství tohoto salátu spočívá v broskvovém kompotu z velké plechovky a dobrém vychlazení.
Je to skvělý salát pro horké letní dny.
Do velké mísy nakrájejte broskve z kompotu v plechovce a nalijte k nim i šťávu. Poté přidejte libovolné čerstvé ovoce a případně pokud se chcete protenčit zásoby kompotů tak i libovolné kompotované ovoce. Lepší je ale přidávat již jen čertvé ovoce – jahody, kuličky hroz.vína, jablko nakrájené na malé kousky, skvělý je meloun apod.
Dáme vychladit a postupně ujídáme… Díky šťávě z broskví, kterou do sebe natáhne ostatní ovoce má salát úžasnou chuť.
Ovocný salát step by step – místo dortu k narozeninám… |
Komentáře